Välkommen på skördefest

till Haga Kungsgård 21-22.9.
Vi firar en härlig och familjevänlig skördefest på Haga Kungsgård, där Kristoffer och Jenny bedriver modern mjölkproduktion i en genuin miljö där gammalt möter nytt.

Vi finns på plats med smakprover, försäljning och aktiviteter. Passa på att handla åländsk ost, nygräddade skördefestbröd och munkar, yoghurt och glass.
Vi samarbetar med Dahlmans som bjuder på smakprover och har fina åländska charkprodukter att köpa med hem. Gårdens eget nötkött finns till försäljning liksom fisk, grönsaker, havtornsprodukter, blommor, hemlagat godis, varm korv och trasmattor.

På Haga kan du åka med på en guidad traktortur inne i den moderna ladugården, gå tipsrunda, prova på hjärt-lungräddning, lyssna på live musik, se uppträdande med Dunderdans showgrupper, hoppa i halm, leka i stora sandlådan, rida käpphäst och hälsa på gårdens djur. Radio SteelFM livesänder från gården på lördagen och Varubodens Kockskola Plåppar Åpp! 
Ta en fika på Café Haga Skullan. Välj mellan Hagabakelse, andra godsaker och mackor. Eller varför inte Kungsgårdwok med lokala råvaror till lunch eller middag?
Välkommen!